7 de març del 2008

Buenos Aires querido




Buenos Aires, una ciutat com una altre amb coses bones i dolentes, bones: la simpatia de la gent, el menjar (especialment la carn de vedella), l'ambient, el temps (una mica núvol), els colors, els parcs....dolentes: les olors, la gent dormint al carrer, la gran quantitat de gossos sols i les consequents caquetes, els cotxes vells, sorollosos i contaminants...en fi, com totes les ciutats més o menys.
Estem vivint un munt de noves experiències, estar en un alberg, compartir la cuina, dutxes, bany, habitació, vigilar i tancar constantment les nostres pertinences, llegir la guia i mirar mapes, vigilar amb les despesses, o sigui una tensió constant, segurament ens acostumarem, però ara estem molt atents a tot i a tothom. Fa dos dies que estem a Buenos Aires i ja estem una mica tips de ciutat, hem caminat moltíssim, però també hem fet unes bones migdiades. El tema canvi i monedes el portem una mica peix, estem fent molt càlcul mental, hem estat víctimes de la primera turistada, i ens han fotut 16 pesos per dos mates cocidos (infusió de mate), quan ahir vam dinar per 17 pesos (son uns 3,5€), ja anirem aprenent!!! Tot i que ha estat molt bucòlic, pendre mate al "Caminito"(al barri de la Boca) mentre uns ballarins feien un pase de tango, és el que té ser turista!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola parelleta!
Estic molt i molt contenta que aquesta experiència hagi començat tan i tan bé. Estic segura que això és un bon senyal i que continuarà així durant molt de temps...Tot i això,no us oblideu que aquí us enyorarem una mica... (Montse: iaia em va dir que la nit que us vau aixecar per anar cap a Londres no va poder dormir en tota la nit... però que l'endemà ja sí). Això no us ho dic pas per fer-vos plorar, sinó per recordar-vos que aquí us esperarem en candeletes perquè ens expliqueu lletra per lletra totes les aventures, emocions, batalletes... que heu anat vivint!
Ànims i disfruteu al màxim, que el temps va passant!
ETB