21 de setembre del 2007

RTW - PRIMERS SORPRESOS

Ja tenim resposta de roundtheworldflight.com, són molt eficients i simpàtics, ens han dit que és possible la ruta que tenim pensada, la qual hem variat una mica de l’anterior penjada al blog, Londres- Lima (viatje terrestre) –Buenos Aires – Nova Zelanda –Austràlia – Tailandia – China – India. EL preu està molt bé 1400 GBP més taxes, ens estalviem uns 1000 € per bitllet vers els pressupostos que ens han fet fins ara. Hem quedat que ho tancarem tot la setmana que ve per telèfon…llàstima que ho hem de fer en anglès…però bé, ja ens va bé per practicar anglès.

Bé, ja vam donar la notícia als pares de’n Xevi, jo ho vaig passar molt malament, però és un pas que haviem de fer i ja està fet, s’ho van pendre força bé, però amb el disgust normal i totalment comprensible, tot i que suposo que ho entenen perfectament, tenen les pors normals i el neguit al desconegut, el mateix que nosaltres, però nosaltres hem pres la desició i ells se l’han trobada.

En fi, d’aquí a dues setmanes, a principis d’octubre els hi toca als meus pares, encara ho passaré més malament, ja que a diferència dels pares d’en Xevi, no tenen la ment tant oberta en aquest aspecte, però tinc ganes de fer-ho perque ja ha arribat un moment en el que estic patint moltíssim.

18 de setembre del 2007

Ganes de dir-ho!!!


Ja no ens podem aguantar més!!! Portem uns vuit mesos resistint la temptació de dir-ho a la familia més propera…per sort a finals d’agost ja ho vam dir als primers, que sembla ser que ens estan guardant molt bé el secret, però ara ja tenim il.lusió per explicar-ho a tots, però també se’ns fa difícl tenim por, por a la seva reacció, no volem disgustar a ningú, però si s’ho prenen bé serà fantàstic, estem molt i molt il.lusionats i cada dia veiem més aprop el gran moment de marxar. Aviat us direm com a anat tot!!!

ASSEGURANÇA I BITLLETS

Quin calvari!!!Portem quinze dies intentant comprar els famosos bitllets RTW ( bitllets volta al món), hem mirat com ja havia dit en notícies anteriors, StarAlliance, però ara ens estem inclinant cap a arroundtheworldflights, sembla molt més econòmic, però encara estem esperant resposta, pel que fa a assegurances ens trobem amb el mateix, moltes i totes molt bones, unes més cares i altres més econòmiques, però la de arroundtheworldflights sembla la més competent, però si no compres els bitllets no et fan l’assegurança, tot i que si realment ens deixen fer la ruta que volem fer, ens estalviarem molts diners vers Rumbo, Oneworld o StarAlliance, però haurem de sortir de Londres, tot i que no és cap problema ja que amb ryanair podem trobar vols per 50 € cada un. Esperem resoldre el tema aviat, ja que una vegada tinguem els bitllets i les assegurances, ja podrem fer els visats.