7 de març del 2008

Buenos Aires querido




Buenos Aires, una ciutat com una altre amb coses bones i dolentes, bones: la simpatia de la gent, el menjar (especialment la carn de vedella), l'ambient, el temps (una mica núvol), els colors, els parcs....dolentes: les olors, la gent dormint al carrer, la gran quantitat de gossos sols i les consequents caquetes, els cotxes vells, sorollosos i contaminants...en fi, com totes les ciutats més o menys.
Estem vivint un munt de noves experiències, estar en un alberg, compartir la cuina, dutxes, bany, habitació, vigilar i tancar constantment les nostres pertinences, llegir la guia i mirar mapes, vigilar amb les despesses, o sigui una tensió constant, segurament ens acostumarem, però ara estem molt atents a tot i a tothom. Fa dos dies que estem a Buenos Aires i ja estem una mica tips de ciutat, hem caminat moltíssim, però també hem fet unes bones migdiades. El tema canvi i monedes el portem una mica peix, estem fent molt càlcul mental, hem estat víctimes de la primera turistada, i ens han fotut 16 pesos per dos mates cocidos (infusió de mate), quan ahir vam dinar per 17 pesos (son uns 3,5€), ja anirem aprenent!!! Tot i que ha estat molt bucòlic, pendre mate al "Caminito"(al barri de la Boca) mentre uns ballarins feien un pase de tango, és el que té ser turista!

6 de març del 2008

JA HI SOM!!!

Hola amics/amigues!!!! Això ja ha començat! No ha estat difícil, tot ha anat passant i ja està, suposo que la il.lusió ha pogut més que la tristesa dels comiats, però també hi hagut algun moment que ens ha costat una mica, però com que no hem parat encara no ens hem adonat, ni d'on som, ni on estem, ni que fem. El dimarts a les 3 de la matinada ens vam aixecar per agafar el primer vol d'aquest viatge, era molt aviat i els nervis ens havien deixat dormir poc, però vam fer camí cap a girona amb els pares de'n Xevi, el comiat va ser ràpid i senzill, és una bona manera d'evitar plors. El viatge a Londres, perfecte, a les 8 del matí ja erem allà, vam anar cap a l'Alberg carregats amb les maletes, va serf fàcil de trobar, un alberg ecònomic (per ser Londres) i amb unes condicions excel.lents, i res que dir-vos de Londres, és una ciutat que ens fascina, és com estar en un parc temàtic, no t'hi avorreixes mai, vam dinar en un thailandés, sopar entrepans de supermercat, i no vam parar, al vespre ja rendits, vam dormir deu hores ben bones, i l'endemà ens vam apuntar a un "free" tour per la ciutat, això de free ho posem entre comes, ja que quan vam ser lloc, evidentment s'havia de pagar, però clar...només la voluntat, però vigilant que aquesta no fos gaire escassa, en fi que la broma ens va costar uns 20 €, però vam tenir tot el matí ocupat, tot i que no vam descobrir ni veure res de nou, el guia (Català i de Terrassa), ens va explicar moltes anècdotes i vam fer amistat amb una senyora d'Àvila, que havia fet la volta al món l'any 78 amb furgoneta, en definitiva tot genial. Per la tarda tocaven museus, a Londres tenen la gran sort que son gratuïts i vam passar tota la tarda visitant-los, a les 7 vam fer camí cap a l'aeroport altre vegada carregats com mules, i vam agarfar l'avió cap a Buenos Aires, un vol també perfecte, llarg, això si! 16 hores o més, però ben alimentats i amb tele interactiva que feia que tot fos més amè i fàcil. O sigui que a les dues hora argentina ja erem a l'alberg, està bastant bé i tenim l'habitació per nosaltres solets!!! Amb el Jet Lag hem dormit tota la tarda...Ja sóm al nostre primer destí i això ja volta...ens anem veient!!!Una forta abraçada!!!!

3 de març del 2008

CASAMENT ENRIC I ISAURA

El passat dia 1 es van casar l'Enric i l'Isaura. Ens ho vam passar molt i molt bé i quan ens van donar els nuvis va ser molt emocionant i la festa una passada, en definitiva perfecte i un dia com pocs, per no oblidar.

Des del nostre blog, us desitjem que sigueu molt feliços i que us vagi molt bé la vida de casats...com diu l'Enric: " ara ja puc dir que és la meva dona" ENHORABONA ALS DOS!!!