14 de març del 2008

IMPRESSIONANTS CATARATES D`IGUAZU


En els nostres plans no entrava anar a Cataratas d`Iguazù i la Teresa ens va motivar a anar-hi, la veritat que ha estat una molt bona experiencia, dificil d`explicar, per molt bé que us ho expliquem s`ha de veure, és increïble!!! Portem cinc dies a Iguazú, estem disfrutant com mai, sembla que tornem a tenir 15 anys, passem llargues estones a la piscina, fem barbacoes, coneixem gent d'arreu, ballem, juguem, llegim...estem feliços! Ahir vam anar a Paraguay, no ens va agradar gens, per arribar-hi vam agafar molts autocars, i un cop allà, ens vam agobiar de seguida, molta gent, molta calor, mil venedors oferint coses, semblava Andorra però amb més agobio, molt més pobre i molt més gran. La gent d'Argentina i Brazil van a Paraguay a comprar electronica, tabac -un cartro val un dollar-, perfums, roba a l'engròs, etc...s'ha d'atravessar un pont, que resulta que es terra de ningú, ens van recomanar no passar més tard de les cinc de la tarda, la veritat és que el vam passar, a peu, una mica acollonits, ja que a l'autobus una dona ens va explicar que feia dos mesos van atracar a una noia i la van tirar d'altabaix, però tampoc ens vam sentir gaire insegurs!!! De totes maneres, vam estar a paraguay poc més de tres hores i vam aprofitar la tornada per veure les catarates pel cantó de Brazil.
Avui no ens em mogut de l'alberg, però ha estat un dia molt enriquidor, hem fet una barbacoa i hem menjat `choripan` amb vi de mendoza, tot un luxe sota una gran ombra i bona companyia.

11 de març del 2008

Fins aviat Buenos Aires


Despres de passar tres nits i quatre dies per Buenos Aires, ha arribat el moment de marxar cap a un altre lloc, vam anar a mirar preus d'autobusos (colectivos), i vam comprar dos bitllets per anar a San Ignacio en un coche cama, son molt i molt comodes, ens van donar sopar, esmorzar, cava, carmels i vam poder veure dues pelis, tot va ajudar a fer que les 11 hores de viatge fossin molt ràpides i agradables. Vam parar a veure unes ruines jessuitiques que son patrimoni de la humanitat, va estar molt be! desprs vam agafar un altre autocar, unes 4 hores, i vam arribar a l`alberg de Puerto Iguazu, molt chulo, ens van rebre amb una barbacoa i un show de tango.
L´alberg, és una passada! Té piscina, activitats, aire acondicionat, bany a l'habitaciò, cuina, etc...res a envejar a un hotel de 4 estrelles. Compartim habitaciò amb l`Erina, de Seatle, en Leandro i la Laura, de Buenos Aires, i una noia misteriosa, que ningù ha vist encara! Bè aquest matì per fi l`hem vist un segon. Ahir al vespre després de la Barbacoa amb caipirinyas incloses, vam poder-nos banyar a la piscina i fer relacions amb tot de gent nova de tot arreu, va estar perfecte!
Aquest matì, ens l'hem pres de descans, piscina i sol, estem una mica vermell, ja que aquì el sol apreta molt! Hem passat el matì amb els companys que no han anat a veure les catarates. Per la tarda, les navarres ens han animat a anar a un poblat Guaranì que hi ha a 2 km de l'alberg, i la veritat ès que ha valgut molt la pena, ens han ensenyat les trampes que utilitzaven per cacar, i hem pogut veure com és el seu dia a dia en mig de la pobresa, però tot i això els hem vist molt felicos!