8 de maig del 2009

TORNAR A LA VIDA COTIDIANA...

Ja fa poc més de dos mesos que vam arribar, hem vist a tota la família, amics, veïns, companys, coneguts, etc...dos mesos intensos en els que no hem parat ni un moment. Les preguntes més freqüents: "Quin lloc us a agradat més?" i "I ara que?". Ens quedem amb la segona, i ara que? doncs res! tornar a la vida cotidiana i a disfrutar de les coses tant genials que ens envolten, olors coneguts, llocs confortables, vistes meravelloses, la gent, tranquil.litat, etc...moltes coses que hem trobat a faltar durant aquest any, però ara les valorem molt més, hem viscut una gran experiència que ens servirà per tota la vida!!! Està clar que hem arribat en un moment de plena crisi, però qui ens garanteix que si no haguessim marxat la nostra circumstància seria diferent, de fet no ens podem pas queixar, en aquests dos mesos ja hem redirigit les nostres vides i res no augura que siguin dolentes, tot pinta molt bé, i el més important és que som feliços i estem molt contents de la decisió que vam pendre fa dos anys, no hi ha or al món que pagui una experiència semblant.
Un altre pregunta freqüent: "per tornar-hi, no?", doncs ara per ara NO, al novembre si tot va bé serem un més a la família i tot i que de ben segur ha canviat la nostra visió de moltes coses i de la manera de viatjar, un viatge amb les caracterísitiques d'aquest, no el tornarem a viure com a mínim a mig termini...tot i que mai es sap!
En fi, només voliem transmetre que estem molt feliços, que tot ens va molt bé i que tot està al seu lloc...i si teniu temps, seguiu els blogs de la resta de companys que han près decisions semblants a la nostra i que encara ho estan gaudint!
SALUT!