9 de setembre del 2008

A BANGKOK TOT S'HI VAL!!!


Una vegada acabada la nostra aventura pagessa, hem aterrat a Bangkok, on comenca la tercera etapa de la nostra particular volta al mon, l'aventura asiatica es preveu la mes complicada i dura, pero alhora pot ser la mes enriquidora. Portem 4 dies a Bangkok i ja ens ha passat de tot...Despres de les compres de rigor (tot de "marca"), el massatge de torn, la primera experiencia en Tuk-tuk (moto-taxi de 3 rodes) i les primeres preses de pel, ja sabem com moure'ns una mica millor per aquest particular pais. De mica en mica, n'hem d'anar aprenent.

L'AVENTURA DELS VISATS
Asia s'ens ha complicat! resulta que per entrar a tot arreu necessitem visats, fins ara a no haviem tingut cap problema i viatjar d'un pais a un altre ens havia estat molt i molt senzill. Despres de molt demanar i llegir guies, ara ja ho tenim mes clar, pero no es facil, no!Per qui vulgui venir a Asia i no estigui massa assabentat del tema us en podem fer cinc centims.
Myanmar (antiga Birmania): les fronteres terrestres estan tancades al turisme, l'unica manera d'entrar es per avio. El visat s'ha de fer a l'embaixada i tarden tres dies a expedir-la. Tambe es pot aconseguir el visat a traves de les agencies de viatges, que es poden trobar per tot arreu, pagant una mica mes, a vegades el doble.
Camboia i Laos: si vas des de Thailandia, es poden aconseguir a la mateixa frontera.

TUK-TUK
El tuk-tuk es una manera molt peculiar de desplacar-se per la ciutat, van a tota ostia! pero es divertit viure l'experiencia, de totes maneres, has de tenir els ulls i els sentits ben oberts, ja que et porten on volen. El primer que vam pujar ens va dur tan si com no a una joieria, i aixo que ja l'haviem avisat que no voliem comprar res. Pero l'odiesea grossa ha estat avui, ens han ben enredat i al final hem hagut d'anar a peu on voliem anar! Nosaltres voliem anar a l'oficina de Turisme del govern i ells ens anaven portant a agencies de viatges diferents, ja els hi senyalavem prou al mapa, pero ells anaven on volien (be, on tenien comissio), fins i tot un, ens ha fet fora del Tuk-tuk i no volia ni cobrar, a sobre!!! quina barra!

TROBADA AMB EN JORDI MEYA ( jordindia.wordpress.com )

Feia dies que haviem quedat amb en Jordi Meya per trobar-nos a Bangkok, la ciutat on s'ha establert des de fa 9 mesos. En Jordi, es de Ripoll, va comencar a viatjar per Asia i Thailandia el va captivar, la veritat que es veu que esta com peix a l'aigua, i no es d'estranyar, Bangkok sembla ser una ciutat encantadora, on pots trobar de tot a qualsevol hora i a bon preu, bon clima i bona gent. Hem anat a sopar i no hem parat de xerrar, s'ens ha passat super rapid i ens ho hem passat molt be, esperem tornar a quedar amb ell un altre dia i passar-ho igual de be!