28 de febrer del 2008

LA COLLA

La colla ha escrit:

* Ei parelleta!!!

Suposem que amb aquestes potes fareu molts quilometres, però es clar, és el que toca si es va a fer la volta al món.

Nosaltres estarem aquí, plens de nostàlgia, seguint les vostres peripècies.

I sense esperar menys de vosaltres, esperem que difondreu el ball dels nostres gegants, sobretot d'en Gentil per tot el món.

Apa que vagi bé i esperem que sigui l'aventura de la vostra vida. Molta sort!!!

Nosaltres:

Sou els millors!!! Moltes gràcies i fins aviat!!!No ens oblideu...


25 de febrer del 2008

DINAR DE COMIAT AL COBERT

Un viatge com el nostre comporta molts comiats i després d'acomiadar-nos dels amics, feina, familia de la Montse, faltava la familia de la meva part.
Així que aquest diumenge després de la cursa d'esquí de muntanya vàrem fer un bon dinar i uns bons riures al cobert.
I aquí teniu la familia Guillaumes Corbatera al complert!!

BON COMIAT AMB POCATRAÇA










Estava una mica indecís per correr o no la Pocatraça, però les ganes de tornar a sentir l'emoció d'una cursa i sabent que estaria un any sense poder tornar a correr em va fer decidir. I tot s'ha de dir, va valer molt la pena. Va ser un diumenge complert tot i la manca de neu d'aquest any, l'organització s'ho va ben currar amb un recorregut alpí i força tècnic. Malgrat la meva modesta temporada m'ho vaig passar molt bé i vaig fer un bon paperet. Tot s'ha de dir per això, que jugavem a casa i teniem una afició que ens va animar molt i ens va fer treure les forces d'allà on no n'hi havien.

Així vaig poder-me despedir del meu equip TAGA TEAM i de tots aquells que encara no havia vist aquesta temporada, però que també hem suat i hem patit tantes vegades plegats. Gràcies a tots pel vostre suport i seguiu entrenant fort que la temporada està a mig fer i encara pot nevar!!!.