18 de setembre del 2007

Ganes de dir-ho!!!


Ja no ens podem aguantar més!!! Portem uns vuit mesos resistint la temptació de dir-ho a la familia més propera…per sort a finals d’agost ja ho vam dir als primers, que sembla ser que ens estan guardant molt bé el secret, però ara ja tenim il.lusió per explicar-ho a tots, però també se’ns fa difícl tenim por, por a la seva reacció, no volem disgustar a ningú, però si s’ho prenen bé serà fantàstic, estem molt i molt il.lusionats i cada dia veiem més aprop el gran moment de marxar. Aviat us direm com a anat tot!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola nois, em feia gràcia entrar al vostre bloc des de fa dies. De moment m'he de familiaritzar amb la pàgina, i crec que la única manera de comunicar-nos amb aquesta pàgina és via comentaris.
M'ha fet gràcia afegir-me en aquest missatge per ser els primers afortunats en saber la noticia. Em temo que des d'aqui no puc afegir arxius adjunts, o especialment fotos de la fiols i "neboda" vostra perquè anèssiu veient l'evolució. De totes maneres suposo que ens podrem comunicar igualment per correu electrònic, on podré afegir tot el que em sembli, veritat? Ja intentaré no sobrecarregar perquè no hagueu de passar molt temps del vostre fabulós viatge enganxats al correu. Us desitjo tota la sort del mòn!!! Molts petons. Joel, Jana i Elisenda (a partir d'ara ens direm joelijana)