30 de gener del 2008

"El futur té molts noms. Per als febles és allò que no es pot assolir mai. Per als temorosos, és allò desconegut. Per als valents, és l’oportunitat."

Tan sols manca un mes per començar el nostre somni, es fa difícil pensar que ja ho tenim aquí, estem en un punt en el que falta molt temps per preparar algunes coses, però poc per fer-ne d'altres. Ja ha començat un compte errere que ens farà despertar del nostre somni i veure en realitat el gran pas que hem fet, de tant pensar i parlar-ne, ha arribat un punt que em sembla una cursa innacabable sense final, o un kit kat a la quotidianitat, on quan s'acabi, tot tornarà a ser igual, però no serà així, nosaltres ja no serem els mateixos, segurament millors, viurem moltes aventures i realitats molt diferents de les que tenim ara mateix i per tant serà positiu i enriquidor. Esperem ajudar-vos a somiar amb el nostre blog i les nostres aventures, ja sabeu que estem encantats que participeu i poseu els vostres comentaris, ens ajudaran moltíssim a no sentir-nos sols ni lluny de casa.
Molts de vosaltres ens comenteu que no escrivim gaire al blog, per una banda això ens mostra molt l'interès per la vostra part i per l'altre ens dona ganes d'escriure-hi, però volem reservar les notícies per quan realment estiguem viatjant, tot i que prou ganes tenim d'escriure, però encara falta una miqueta...però no patiu que això de poder fer un diari del viatge ens motiva molt i per tant encara que no s'ho llegeixi ningú serà un molt bon record per a nosaltres!
Mentre vivim aquesta tensa calma que suposa l'espera, també estic neguitosa per saber les últimes notes de la llicenciatura, espero donar-vos bones notícies aviat!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

GOO! MOntse i Xevi que xuli! us admiro de debó sou molt valents de fer elque fareu i alhora us considero uns autèntics gaudidors de la vida! ha de ser genial segur, que com dius, tot això no us deixarà igual! una abraçada i ja tinc gane de veure'us el dia 10 un petó enorme