14 de març del 2008

IMPRESSIONANTS CATARATES D`IGUAZU


En els nostres plans no entrava anar a Cataratas d`Iguazù i la Teresa ens va motivar a anar-hi, la veritat que ha estat una molt bona experiencia, dificil d`explicar, per molt bé que us ho expliquem s`ha de veure, és increïble!!! Portem cinc dies a Iguazú, estem disfrutant com mai, sembla que tornem a tenir 15 anys, passem llargues estones a la piscina, fem barbacoes, coneixem gent d'arreu, ballem, juguem, llegim...estem feliços! Ahir vam anar a Paraguay, no ens va agradar gens, per arribar-hi vam agafar molts autocars, i un cop allà, ens vam agobiar de seguida, molta gent, molta calor, mil venedors oferint coses, semblava Andorra però amb més agobio, molt més pobre i molt més gran. La gent d'Argentina i Brazil van a Paraguay a comprar electronica, tabac -un cartro val un dollar-, perfums, roba a l'engròs, etc...s'ha d'atravessar un pont, que resulta que es terra de ningú, ens van recomanar no passar més tard de les cinc de la tarda, la veritat és que el vam passar, a peu, una mica acollonits, ja que a l'autobus una dona ens va explicar que feia dos mesos van atracar a una noia i la van tirar d'altabaix, però tampoc ens vam sentir gaire insegurs!!! De totes maneres, vam estar a paraguay poc més de tres hores i vam aprofitar la tornada per veure les catarates pel cantó de Brazil.
Avui no ens em mogut de l'alberg, però ha estat un dia molt enriquidor, hem fet una barbacoa i hem menjat `choripan` amb vi de mendoza, tot un luxe sota una gran ombra i bona companyia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno què, no esteu farts ja de dulces de leche, afajores, bifes, entrañas i boludossssssss?!

Jodeeeeeeeer!!! Això amb tantes fotos encara fa més enveja que abans; brrrrrrrr!!!

M'encanta la foto del post anterior dels "abrazos gratis"; sí senyor, menys mala llet i més amor és el què fa falta.

Bueno turistes, que segueixi anant bé l'aventura. Des d'aquí al blog ja us anirem crontrolant que no la lieu gaire (Montse, suposo que penjaràs fotos de la primera actuació d'en Gentil a sud-Amèrica,oi? perquè algun dia passarà, ho sabeu!).
I no patiu que aquests dies de setmana santa ja agafarem alguna ampolla de calimotxo i ens tirarem a sobre d'algun motorista del Santigosa a la vostra salut.

Vinga, petons, bandarres!

Anònim ha dit...

Go quina enveja què cardeu nois! Aquí sembla que l'aigua no hi escaseja pas,no? ostres és impressionant! A veure, primer sóc la Cousin LAura, segon ja podeu anar preparant un bitllet pel novembre cap a Taiwan pk el finde passat vam fer els campionats d'espanya (Alcoi) i vam quedar 1eres. (molt pels pèls!)però l'europeu (alemania d'aquí un més) es presenta amb molta rivalitat amb els Italians aix aix! i tercer, jo avui he anat a fer un camí de ronda (Sagaró) i he quedat com un ànec, jeje! una abraçada i gaudiu moltíssim!rodamons!