6 de juliol del 2008

CANVI D'AIRES A NOVA ZELANDA



Mil hores d'espera i no se quantes mes d'avio...a les 4 de la matinada arribem a Auckland, 17 hores de diferencia respecte Lima, un jet-lag impressionant i moltes ganes de canviar d'aires. Primera sorpresa!!! Els cotxes paren quan ets en un pas de peatons i no piten constantment...uff! aixo si que es un descans i ben gran! Auckland es una ciutat neta, tranquil.la i molt moderna. I de moment la gent, molt i molt amable i educada, i lo mes important si et tracten be no hi ha cap interes economic amagat al darrera. Realment la cosa ha canviat, grans camps verds amb vaques i xais pasturant tranquil.lament, per cert hi ha uns 20 xais per cada habitant, segons la guia, Nova Zelanda es la granja del mon.
Durant aquest mes viurem en una colorida i mini furgoneta, que ens recorda a la nostra, la qual trobem una mica a faltar, pobreta esperem que no tingui gelos!!! La nostra es mes discreta i te el volant a l'esquerra (conduir per l'esquerra ens ha portat algun que altre petit ensurt), tot i aixo estem molt tranquils i contents, aquest mes sera de relax, ple de bonics paissatges i una mica de fred, ja que aqui ara es ple hivern. Fins aviat!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola gent!!!!

quina enveja sana que feu!!!!
aquestes sí que son cares de felicitat!!!! quina canya tot plegat, no????
tan sols volia dir-vos que endavant, molts ànims (que segur que estan per dalt de tot) i que tot continui almenys com fins ara!!!
molts petons!!!!
rosa manyas

Anònim ha dit...

Bones piltrafilles!!
Estem aburrits a la feina i sense feina , la crisi ens afecta!! Vosaltres segur que ni us en entereu!!Jeje...Esperem que us vagi tot molt bé.
NO SOM RE!!!!!!!
Guillem Ferrer, David Vergés.

Anònim ha dit...

EI!!!!!!!!!!! QUINA PASSADA!!!!! DIUEN QUE NOVA ZELANDA ÉS REALMENT BONIC!!!! EN FIN, MÉS COSETES QUE M'HAS D'EXPLICAR QUAN ARRIBIS A RIPOLL.....HAUREM DE QUEDAR A LES 8 DEL MATÍ PERQUÈ EM PUGUIS EXPLICAR ALMENYS UNA PART PETITETA DE LA TEVA AVENTURA, PQ AMB UN DIA NO FAREM!!! JEJEJEJEJEJEJE
US HE DIT ALGUNA VEGADA QUE TINC MOLTA ENVEGA????? JEJEJEJEJE SEGUR QUE CADA COP QUE US ESCRIC...
UN PETONARRO MOLT I MOLT FORT....CONTINUEU TANT FELIÇOS I QUE EL TEMPS PASSI MOLT I MOLT LENT JEJEJEJEJEJEJE.....
FINS AVIAT!!!!!!!!!!!!!!

LAURA MORENO