17 de juliol del 2008

VACANCES???






Molts de vosaltres ja esteu pensant en les vostres, esperades i merescudes vacances d'estiu, nosaltres ja portem 4 mesos i mig voltant i la sensacio d'estar de vacances ha desaparegut, tot i que teniem moltes espectatives sobre Nova Zelanda, els preus, els horaris i el fred han provocat que ens aborrim una miqueta, aqui es com l'hivern de casa nostra, fred, es fa fosc molt aviat i has de pagar per tot, menys per pixar, ja que hi ha lavabos publics i molt nets a tot arreu!!!

Ja portem 16 dies vivint en la mini furgo, sense calefaccio, amb humitat, sense electricitat, ni aigua corrent...per temes economics, nomes hem anat dos cops en campings i ha estat tot un luxe!!! No us penseu pas que fem pudor, eh? ens rentem amb tovalloletes i ens rentem el cap amb aigua escalfada al fogonet...en fi...el viatge de noces que desitja tothom!!! Pero tambe tenim els nostre moments divertits i sobretot molta tranquilitat, que tambe la necessitavem. Tambe hem tingut moments especials com coneixer a un matrimoni de jubilats que van vendre la seva casa i ara vivien en una mega autocaravana importada d'EEUU, era una casasa en rodes!!!vam tenir el gust de ser convidats a pendre el te amb ells, els vam coneixer a les Budget pools uns piscines termals gratuites, on tambe hi havia en Julien i la Gaelle, una parella francesa que estava fent la volta al mon com nosaltres i havien llogat la mateixa furgo que nosaltres, vam passar dos dies amb ell i ens ho vam passar genial, vam fer molta amistat, ja que porten unes vides molt i molt semblants a les nostres...el mon es un "panyuelu"!!!
Tambe hem visitat algunes pistes d'esqui, de moment les que hem vist son bastant senzilles i petites, mes que Vallter, les carreteres per accedir-hi normalment son sense asfaltar i sense balles, fins i tot varem anar a una, la qual podeu veure alguna cosa a les fotos de dalt que per arribar-hi havies de pujar quasi una hora a peu i el material t'el pujen amb una mena de telecadires pero molt basic i no pot pujar gent, la veritat pero que de maco ho era molt!! i sobretot tranquil, nomes hi havia un parell de families.
Conduir a Nova Zelanda es tota una aventura, tots els ponts son d'un sol carril i alguns fins i tot es comparteixen amb el tren, ara pero ja ens hem acostumat a anar per l'esquerra. Pel que fa a la furgoneta tambe hem tingut algun que altre problema amb la bateria, ens ha deixat dos cops tirats, un per deixar-nos les llums engegades i l'altre per intentar endollar un calefactor dirctament al cotxe , sort que hi ha molt bona gent i de seguida t'ajuden, la bateria pero es molt vella, penseu que el cotxe porta 250.000 km i es gasolina.
SEGURETAT A NOVA ZELANDA
Ara us explicarem una mala experiencia, que no voliem explicar per no fer patir als de casa, pero ja tenim el susto superat i al cap i a la fi no va passar res, i no pensem que hi hagi mes sonats com aquells voltant per Nova Zelanda. Be doncs aqui va...
Estavem a les Budget Pools durant la tarda disfrutant dels banys termals, alla vam coneixer varia gent local i vam petar una bona estona la xerrada, vam decidir que era un molt bon lloc per quedar-nos a dormir, ja que hi havia 2 motorhomes i una altre furgo que tenien les mateixes intencions, quan ja va ser de nit i anavem a fer el sopar, la Montse pero abans va anar a conectar l'endoll de la tele a la part de davant de la furgo quan va veure un laser que li iluminava els ulls, va girar-se cap a la direccio del laser i va somriure pensant que eren uns nens jugant, va tornar endarrera i comencavem a preparar les coses quan ens van picar al vidre...era una senyora molt espantada dient-nos si estavem be!!! resulta que havien disparat a la motorhome de darrera nostre, li van fer 2 forats al vidre i 4 mes a la xapa!!!QUIN ENSURT!!! L'home ja estava trucant a la policia, que va tardar 2 hores en venir, com que era fosc ningu va veure el paios que portaven la pick up d'on van venir els balinasos, un d'ells li va passar per davant del pobre home, que estava sopant, per sort no li passar res!!!Els hi vam estar fent companyia fins que va arribar la policia i ens va pendre declaracio, la policia deia que Nova Zelanda es molt segura, pero ha estat la primera vegada en 4 mesos i mig que ens hem acollonit de veritat, i en el pais que creiem mes segur...Evidentment aquella nit, ningu va dormir alla, vam anar amb els francesos a dormir en un altre parador i vam passar una molt bona nit explicant batalletes mentre feiem el te i l'endema tots 4 a les piscines a disfrutar del bany d'aigua calenta que aquells beneits ens volien esgarrar!!! Les dues primeres nits vam passar una mica de por, pensar que ens havien apuntat amb una pistola, encara que sigui d'aire comprimit i de balins, no ens va fer massa gracia i sort que no van disparar a la Montse, perque sino en Xevi es queda viudu als dos dies de casat!!!jejeje Fora bromes, ja ho tenim superadissim i mira una altra cosa que explicar!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaia tela això de que et disparin,no?
Això em recorda a un que de petit disparava balins des de la seva habitació quan era de nit, per mirar si tocava algun gat que passejava per la teulada, jaja.
Segur que els veins que varen veure els forats al vidre del menjador al llevar-se al matí, devien fer la mateixa cara d'acollonits que vosaltres ara, jaja.
El què passa és que no és el mateix que això et passi a Sant Joan i a casa teva, que en una caravana perdut a l'atra punta del món.
En fi, feu bondat i no la lieu tant, home!!!
Abraçadessssssss!!!