13 d’octubre del 2008

ENS ACOMIADEM DE BANGKOK!!!


Avui es el nostre ultim dia a Bangkok, i per tant a Thailandia. Ha estat el primer lloc que hem visitat d'Asia, i el nostre punt de partida de totes les sortides que hem anat fent, i s'ha convertit en "casa" nostre. Voliem marxar avui, pero al final ens vam decidir per anar a veure algunes coses que ens havien quedat pendents. Hem passat el dia d'excursio, ens han portat al floating Market, Damoen Saduak, arribant al lloc, hem tingut l'opcio de visitar-lo amb una barca de rem per turistes, opcio que hem rebutjat, ja que el mercat esta perdent el seu encant, ja que quasi be hi ha mes barques de turistes que la propia gent del pais venent o intercanviant els seus productes, per tant hem observat des de les vores, sent increpats a tota hora per venedors de souvenirs, pero ens ho hem passat molt be veien aquest curios mercat flotant. Despres, carretera i manta fins al Tiger Temple, on hem pogut amanyagar tigres, grans i petits, la sensacio que tens al costat d'aquests animals es bastant forta! I hem acabat visitant el famos Pont del riu Khwae, una imatge molt bonica!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola parelleta! JA VEIG QUE ESTEU PERFECTE! A CONTINUAR IGUAL!M'HA AGRADAT MOLT AQUESTA NOVA IDEA, JA ESTIC PENSANT ALGUNA COSA!MOLTA SORT!!! EVA

Anònim ha dit...

Ei guapos!No deixeu aquesta linia.

Anònim ha dit...

ei

Anònim ha dit...

Hola nens ! Aquí va la meva proposta per 50 € que haureu de dur a terme a la Xina i, per tant, teniu uns quants dies per anar-ho preparant. Es tracta de fer una sessió de TAI-XI al carrer o en un parc, envoltats de xinesos que estiguin fent la seva pràctica habitual diaria de Tai-xi. O sigui que ja podeu començar a practicar perquè no si val de fer quatre moviments i ja està ... Ja us he posat un preu una mica alt per si voleu anar a fer una classe d'iniciació. Una abraçada molt forta. TERESA

Anònim ha dit...

Hola nois he llegit el vostre mail i m´agrada la idea.
Vosaltres desde la distancia no crec que mireu gaire la tele.Jo us explico,resulta que els diumenges els vespres fan un programa a la tele que es diu pekin express que consisteix en que diferents competidors van desde Madrid a Pekin sense ni un duro.Una de les coses que ja s'ha fet avitual es que acaben dormint molt sovint en putis, si si clubs de alterne,la meva proposta és que teniu que dormir en un d´aquests clubs i si es per la patilla millor.
També us proposo un castig que he vist en el programa i es que si abans de, us dono un mes no ho heu fet tindreu que comprar una gallina que després podreu tornar a vendre i que us farà de companya durant una setmana.
Ja teniu una proposta.
30 Eur pel puti i 30 Eur per la gallina.
Enric i Isaura
Fins aviat.Esperant veure les pepas en fotos o en Xevi passejant una gallina.