20 d’octubre del 2008

JA TENIM EN PASCUAL!!!

Hem pensat que lo de dormir en un puti, aqui a Laos no era molt facil, per tant com que aixo esta ple de gallines hem enredat a una familia per que ens vengues una, hem regatejat i tot! Al final, un pollastre ens ha costat poc menys d'un euro, aquella gent encara no enten per que coi voliem el pollastre, ja que no parlaven angles i era una mica complicat entendre'ns. Un cop ja teniem el pollastre li feim el gest de menjar i s'han pensat que voliem que ens el fessin a la brasa!! al final ja han entes que voliem pinso per donar-li menjar. Ara lo dificil sera portar-lo durant una setmana per aqui i per alla, busos, guests houses,etc...be, ja veurem si resisteix! Pobre!!! ara el repte el te en Pascual!! De moment el tenim lligat a la terrassa d'un bungalow i ja se'ns hi ha cagat i tot!
Tambe podeu veure el video de la captura al youtube (mixvoltaalmon) o al link del costat! Ara si!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tenim el repte pensat, en Xavier ha de demostrar que és santjoaní fent ballar en Gentil a la placa de Tiananmen per la módica quantitat de 25€. Mariló and family

Anònim ha dit...

Com que sóc la patinadora mundial frustrada de la Xina jeje! i a+a+ ens feu dentetes ja que hi sereu, us proposem un vídeo vostre fent patinatge artísitc ( rodes o gel) Montse tu ja saps de què va això,no? volem un ball d'un minut i mig de durarada com a mínim de tu i en Xevi fent parelles, va si vols et deixem fer un trosset d'individual a tu sola també ok? vinga ànims! el regal serà una sessió al magma quan torneu per aquí! vinga una abraçada gran de part nostra.(Laura i Jan)
PD: ha de ser una coreografia d'alt contingut artístic no s'hi vala fer 4 xuminades i s'ha acabat eh! amb algún integratiu de patinatge (pirueta o salt ok?)