9 de juliol del 2008

LA LLIGACAMA DE L'ELI I ELS NUVIS DE L'ENRIC I L'ISAURA HAN DONAT ELS SEUS FRUITS!!! 07/07/08 - AUCKLAND (NOVA ZELANDA)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona nois!!!!!!!!
Ep, la festa quan torneu no ens la deixarem estafar eh!!!!!

Moltíssimes felicitats!!!
Xavi,emm@ i abril.

Anònim ha dit...

Hola Xavalins. Enhorabona, Congratulation. Estic molt contenta d'escriure el primer comentari en aquest apartat. Us desitjo moltíssima sort i felicitat (tot i que no caldria, perquè amb la cara que feu, la felicitat sorgeix de les fotos, del viatge, de les vostres cares i fins i tot s'encomana). L'únic que em sap greu (però de molt bon rotllo) és no haver-vos tingut aprop en un moment tant especial per les vostres vides. Un petonàs megagrandíssim.
Elisenda and family

Jordi Corominas ha dit...

Mare meva!!! Fa dies que us segueixo per aquí i avui he flipat quan he vist les fotos! ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Xevi i companyia sóc la marta arrey vergés, companya del poble, en jordi meya des de tailandia m´ha informat del vostre interessant i espectacular blog, quina experiencia tant fantàstica, disfruteu de cada moment i de cada imatge de ben segur que tornareu molt més rics interiorment, tant de bo ho pugui fer algun dia, bé salutacions i si aneu a australia no us perdeu la gran barrera del corall, ayers rock, blue mountains, philip island, està molt preparat per la gent que viatja amb albergs, crec que lo millor es llogar un cotxe i reservar en aquests llocs, un petò per els dos i que ho passeu bé, martaarrey@yahoo.es

MIXVOLTAALMON ha dit...

Moltes gracies a tots per el munt de felicitacions que hem rebut, estem molt contents de comptar amb vosaltres!!! Voliem un casament diferent i l'hem tingut!!!De totes maneres quan tornem no perderem l'oportunitat de celebrar-ho amb vosaltres!!!